Copies of sent mail have stopped being copied to sent folder

Discussion in 'Windows Live Mail' started by Alpenbum, Mar 9, 2008.

  1. Alpenbum

    Alpenbum Guest

    Here is an unusual question. I use WLM Desktop on four computers for the
    same WLM account (not at once). On one computer, my mail has stopped putting
    copies of sent messages in my sent folder. It works on the other three
    though. I have tried uninstalling, cleaning registry, restarting, and
    re-downloading / re-install. Nothing seems to work.

    The strange thing is that it did work at one point but now has stopped.

    BTW: Two of the four computers are at work behind company firewall and one
    computer puts a copy of the sent mail in the sent folder.

    Any thoughts?
     
    Alpenbum, Mar 9, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Alpenbum

    Ron Sommer Guest

    I hope you are not using Desktop, because that version became out dated in
    May.

    I am guessing that you have an IMAP account?
     
    Ron Sommer, Mar 9, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Alpenbum

    Alpenbum Guest

    Sorry. I am using the Version 2008 12.0.1606 of Windows Live Mail program
    using my Hotmail email address.
     
    Alpenbum, Mar 10, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.