Cox Cable Set Top Box Not Working

Discussion in 'Windows Media Center' started by Sam Trego, Aug 10, 2003.

  1. Sam Trego

    Sam Trego Guest

    I've got the Scientific Atlanta Explorer 2000 set top box
    for Cox Cable in San Diego and I cannot get Windows MCE
    to accept the codes and control my cable.

    Can anyone help?
     
    Sam Trego, Aug 10, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Sam Trego

    Jose Guest

    I have the same one in Phoenix. I choose the first code set and it is
    working fine. Is the remote working and is the infrared blaster connected
    and position right in front of the blank space next to the last digit of the
    clock. I use a piece of tape on the top of the box to hold it in position.
    Don't know what else to suggest.
     
    Jose, Aug 10, 2003
    #2
    1. Advertisements

  3. I've got the Explorer 2000 in Montreal and it's working fine here as well
    with the first code set.

    I would re-run the TV Setup Wizard and see if it works better (although you
    probably tried that).
     
    Michel Bordeleau - MVP, Aug 10, 2003
    #3
  4. Sam Trego

    sal Guest

    I have a cox account in Santa Barbara and it works great
    for me so far.
     
    sal, Aug 11, 2003
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.