debugview does not work on XP?

Discussion in 'Windows Vista Drivers' started by M Taha Masood, Jul 22, 2004.

  1. Hello,
    i upgraded from W2k sp4 to XP SP1 and debugview from sysinternals has
    stopped working eversince ( even the latest on efrom their website ) ,
    is this a known issue , and are their any workarounds?

    regards
    Taha
     
    M Taha Masood, Jul 22, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. What exactly do you mean by "stopped working"?

    Make sure you have enabled "Capture Kernel" in DbgView.

    Stephan
     
    Stephan Wolf [MVP], Jul 22, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Older DebugView will tell you it's an unsupported OS.
    He might want to upgrade to the last version of DebugView, that will happly
    run up th XP SP2(beta)...
     
    Alex the 1'th, Jul 22, 2004
    #3
  4. Ups sorry, I didn't read carefully and missed this part
    :)
     
    Alex the 1'th, Jul 22, 2004
    #4
  5. M Taha Masood

    Howard Davis Guest


    I have the same problem, except only one of two xp pro laptops is
    affected. the simple (microsoft) dbview.exe still captures messages,
    but one of my latops shows nothing either local or remote. The other
    works fine.

    Xp sp1 is on both machines.

    Any help?

    Howard
     
    Howard Davis, Aug 12, 2004
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.