Defender Failed 0x800106ba-0x80092003

Discussion in 'Windows Vista Security' started by graydog7, Oct 11, 2007.

  1. graydog7

    e at Guest

    Me too I have dat problem I tink Im jus a dum coon ass dough
     
    e at, May 3, 2009
    #21
    1. Advertisements

  2. thanks man 4 real!
     
    alanhurtado19, May 12, 2009
    #22
    1. Advertisements

  3. graydog7

    Farr Guest

    I tied many hours to fix this problem, and the following suggestion from
    the Forum finally worked. Thanks.

    Go to the main Update window and
    click on "Installed Updates" (on the left-hand side of the window, at
    the
    bottom), and then remove "Update for Microsoft Windows (KB931099)"
    (only).
    Reboot. Reboot again. Go back to Windows Update, and re-install the
    same
    update, by clicking on the Check for Updates button.
     
    Farr, Jun 15, 2009
    #23
  4. graydog7

    Farr Guest

    I followed your instructions and it worked.

    Thank you so much.
     
    Farr, Jun 15, 2009
    #24
  5. graydog7

    doulos737 Guest



    Hello,

    But I believe that this just by-passes the problem by turning off
    Defender. It doesn't really resolve the problem with Defender. I have
    this same problem running Vista 32 bit Home Premium so it doesn't seem
    to be related to the 64-bit platform.

    Every solution I try doesn't work for me for some reason. Can anyone
    help please? I'm very frustrated for this has wasted so much of my
    time...
     
    doulos737, Jun 21, 2009
    #25
  6. graydog7

    4sweetcats Guest

    I was getting both codes and this did the trick!!! I no longer receiver
    either code and my computer is running pretty great.....(knock wood!).
    Thank you!!
     
    4sweetcats, Jul 5, 2009
    #26
  7. graydog7

    uncleju Guest

    :) Thanks mvgrate and xxxmarienxxx! Your suggestions together solved
    my in that the error message no longer appears and Defender is running.
     
    uncleju, Aug 4, 2009
    #27
  8. graydog7

    dwhs Guest

    Thanks so much that was a perfect fix
     
    dwhs, Aug 8, 2009
    #28
  9. graydog7

    twiede Guest

    Hello

    To be brief

    I solved the problem by

    In msconfig as well as in services Defender must be start u
    automaticly
     
    twiede, Aug 11, 2009
    #29
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.