Deleting - Printed in queue

Discussion in 'Windows Server' started by adam, May 7, 2007.

  1. adam

    adam Guest

    Hello All,

    I am having a problem with printers on Windows 2003 R2 SP2. When a user
    prints a document it prints and remains in the queue with the status of
    "Deleting - Printed". Some of the printers do it and some do not. I have
    tried to delete and recreate the print queue and also use different print
    drivers with no avail. Also, the option of "Keep printed documents" is not
    checked and users have permissions to delete their own documents from the
    queue folder.

    Does anyone have any ideas of what could be wrong?
     
    adam, May 7, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Hello Adam,

    Thank you for using newsgroup!

    From your post, please let us know which printers have this issue in the
    printer server.

    If you are using HP printers, the issue may occur if this driver by HP
    needs access to the windows\temp directory. We can add everyone to the temp
    directory full control to test the issue.

    Thanks & Regards,

    Ken Zhao

    Microsoft Online Support
    Microsoft Global Technical Support Center

    Get Secure! - www.microsoft.com/security <http://www.microsoft.com/security>
    ====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    that others may learn and benefit from your issue.
    ====================================================
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.





    --------------------
    | From: "adam" <>
    | Subject: Deleting - Printed in queue
    | Date: Mon, 7 May 2007 15:53:03 -0400
    | Lines: 12
    | Message-ID: <>
    | MIME-Version: 1.0
    | Content-Type: text/plain;
    | format=flowed;
    | charset="iso-8859-1";
    | reply-type=original
    | Content-Transfer-Encoding: 7bit
    | X-Priority: 3
    | X-MSMail-Priority: Normal
    | X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6000.16386
    | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6000.16386
    | X-MS-CommunityGroup-MessageCategory:
    {E4FCE0A9-75B4-4168-BFF9-16C22D8747EC}
    | X-MS-CommunityGroup-PostID: {34911C8F-A6D6-4EEA-BF04-8D4A3851F363}
    | Newsgroups: microsoft.public.windows.server.general
    | Path: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl
    | Xref: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl microsoft.public.windows.server.general:12351
    | NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl 127.0.0.1
    | X-Tomcat-NG: microsoft.public.windows.server.general
    |
    | Hello All,
    |
    | I am having a problem with printers on Windows 2003 R2 SP2. When a user
    | prints a document it prints and remains in the queue with the status of
    | "Deleting - Printed". Some of the printers do it and some do not. I
    have
    | tried to delete and recreate the print queue and also use different print
    | drivers with no avail. Also, the option of "Keep printed documents" is
    not
    | checked and users have permissions to delete their own documents from the
    | queue folder.
    |
    | Does anyone have any ideas of what could be wrong?
    |
    |
     
    Ken Zhao [MSFT], May 8, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Hi Adam,

    I am just writing to see how everything is going. If you have any updates
    or need any further assistance on this issue, please feel free to let me
    know.

    Thanks & Regards,

    Ken Zhao

    Microsoft Online Support
    Microsoft Global Technical Support Center

    Get Secure! - www.microsoft.com/security <http://www.microsoft.com/security>
    ====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    that others may learn and benefit from your issue.
    ====================================================
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.




    --------------------
    | X-Tomcat-ID: 148314304
    | References: <>
    | MIME-Version: 1.0
    | Content-Type: text/plain
    | Content-Transfer-Encoding: 7bit
    | From: ("Ken Zhao [MSFT]")
    | Organization: Microsoft
    | Date: Tue, 08 May 2007 09:15:08 GMT
    | Subject: RE: Deleting - Printed in queue
    | X-Tomcat-NG: microsoft.public.windows.server.general
    | Message-ID: <>
    | Newsgroups: microsoft.public.windows.server.general
    | Lines: 60
    | Path: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl
    | Xref: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl microsoft.public.windows.server.general:12401
    | NNTP-Posting-Host: TOMCATIMPORT1 10.201.218.122
    |
    | Hello Adam,
    |
    | Thank you for using newsgroup!
    |
    | From your post, please let us know which printers have this issue in the
    | printer server.
    |
    | If you are using HP printers, the issue may occur if this driver by HP
    | needs access to the windows\temp directory. We can add everyone to the
    temp
    | directory full control to test the issue.
    |
    | Thanks & Regards,
    |
    | Ken Zhao
    |
    | Microsoft Online Support
    | Microsoft Global Technical Support Center
    |
    | Get Secure! - www.microsoft.com/security
    <http://www.microsoft.com/security>
    | ====================================================
    | When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    | that others may learn and benefit from your issue.
    | ====================================================
    | This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no
    rights.
    |
    |
    |
    |
    |
    | --------------------
    | | From: "adam" <>
    | | Subject: Deleting - Printed in queue
    | | Date: Mon, 7 May 2007 15:53:03 -0400
    | | Lines: 12
    | | Message-ID: <>
    | | MIME-Version: 1.0
    | | Content-Type: text/plain;
    | | format=flowed;
    | | charset="iso-8859-1";
    | | reply-type=original
    | | Content-Transfer-Encoding: 7bit
    | | X-Priority: 3
    | | X-MSMail-Priority: Normal
    | | X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6000.16386
    | | X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6000.16386
    | | X-MS-CommunityGroup-MessageCategory:
    | {E4FCE0A9-75B4-4168-BFF9-16C22D8747EC}
    | | X-MS-CommunityGroup-PostID: {34911C8F-A6D6-4EEA-BF04-8D4A3851F363}
    | | Newsgroups: microsoft.public.windows.server.general
    | | Path: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl
    | | Xref: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl
    microsoft.public.windows.server.general:12351
    | | NNTP-Posting-Host: TK2MSFTNGHUB02.phx.gbl 127.0.0.1
    | | X-Tomcat-NG: microsoft.public.windows.server.general
    | |
    | | Hello All,
    | |
    | | I am having a problem with printers on Windows 2003 R2 SP2. When a
    user
    | | prints a document it prints and remains in the queue with the status of
    | | "Deleting - Printed". Some of the printers do it and some do not. I
    | have
    | | tried to delete and recreate the print queue and also use different
    print
    | | drivers with no avail. Also, the option of "Keep printed documents" is
    | not
    | | checked and users have permissions to delete their own documents from
    the
    | | queue folder.
    | |
    | | Does anyone have any ideas of what could be wrong?
    | |
    | |
    |
    |
     
    Ken Zhao [MSFT], May 10, 2007
    #3
  4. adam

    Jannik Guest

    Hi

    Dunno if this thread is still alive but I have a simmilar problem running
    Server 2003 SP1.

    After having set up 2 new Lexmark printers, one of the queues r not deleting
    fished printjobs.

    We have 10 printers running from this server and the others r having no
    problems. As I said 2 printers r identical, using same drivers but 1 is not
    deleting the jobs.

    The jobs remain in queue with "sent to printer" status.

    The "keep printed documents" setting under advanced tab is NOT enabled.

    What RLY bugs me is - why the one and not the other ????

    Any ideas ???

    /Jannik



     
    Jannik, Jun 22, 2007
    #4
  5. adam

    jjmoss99 Guest

    I'm also having this issue. With a Windows 2003 Server SP2 with an HP
    LaserJet 1022n installed as a standard TCP/IP port. Any ideas? Thanks.

    Justin
     
    jjmoss99, Aug 8, 2007
    #5
  6. adam

    jjmoss99 Guest

    I'm also having this issue with a Windows 2003 server SP2 with an HP Laserjet
    1022n that is installed with a Standard TCP/IP Port. Any thoughts? Thanks.

    Justin
     
    jjmoss99, Aug 9, 2007
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.