Different than most, got the Active Directory fixed, but MOM not installing

Discussion in 'Server Setup' started by Jed, Nov 22, 2006.

  1. Jed

    Jed Guest

    the problem that I am having now is that at first the setup wiz told me that
    there was no user account.
    so I created on, now it is telling me that the user account is in use.
    hell if I can figure that one out.
     
    Jed, Nov 22, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Hi,

    Thank you for posting in the Microsoft newsgroup!

    I'm sorry. I don't understand the exact problem you meet from your post,
    since MOM 2005 installation does not have an account prerequisite.
    Regarding the post title, I feel like you have trouble on following some
    directions or KBs, but please understand we need more information to start
    helping you.

    Could you please provide me the following information to help start the
    troubleshooting process:

    1. What were you doing when you were prompted? Installing MOM or installing
    an agent?
    2. What is the detailed error message you receive?
    3. What is your system environment?

    The above information can help us narrow down the issue.

    Thank you for your understanding again.

    Sean Cai
    MCSE2000
    Microsoft Online Support
    Microsoft Global Technical Support Center
    Get Secure! - www.microsoft.com/security
    =====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    that others may

    learn and benefit from your issue.
    =====================================================
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
     
    Sean Cai [MSFT], Nov 23, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Hi,

    I am just writing to see how everything is going. If you have any updates
    or need any further assistance on this issue, please feel free to let me
    know. I am glad to be of assistance. :)

    Sean Cai, MCSE2000
    Microsoft Online Partner Support

    Get Secure! - www.microsoft.com/security
    =====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    that others may learn and benefit from your issue.
    =====================================================
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
     
    Sean Cai [MSFT], Nov 27, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.