DLink DI-624+ Wireless router

Discussion in 'Server Networking' started by weetat, Apr 29, 2005.

  1. weetat

    weetat Guest

    Hi all ,

    I have intermitten internet connection loss .
    Our company setup as follow , the ADSL modem is connection to the WAN
    port of DLink DI-624+ wireless router . The wireless is WEP
    encryption(128Bit).
    Our ADSL is a PPPoA connection .

    Whenever we have the problem , we need to reboot the wireless router
    then back to normal . But the problem will come back again .

    Anybody have ideas or suggestion to solve this problem .
    I am using DLink DI-624+ wireless router and Dlink DWL-G122 Wireless
    USB Adapter.

    Thanks
    - wee tat
     
    weetat, Apr 29, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. That is not normal. If the router is still under warranty try to get it
    replaced. Also make sure it has some airflow and a clean AC power in which
    case a quality surge protector such as an Isobar may help. You should first
    contact your ISP to have them test your line for signal quality. --- Steve
     
    Steven L Umbach, Apr 30, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Does anyone at your company use a cordless phone that runs in the 2.4 GHz or
    5.8 GHz? I had a problem similar and it turned out the the phone was using
    the same channel as my router.

    Josh Williams
     
    Josh Williams, Apr 30, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.