does the ATI 1300 512 pci-e work any good on vista?

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by TechGuyatwork, Feb 9, 2007.

  1. I tried RC1 & RC2 and it would crash so bad on each version.

    I hope the bugs were ironed out.
     
    TechGuyatwork, Feb 9, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Well the drivers are released and certified for X1300 Radeon and X1300
    Mobility so they should be OK.

    Latest ones are Jan 29th 2007
    Catalyst® 7.1 Display Driver for Windows Vista (32 bit)
    "Microsoft WHQL certified"
     
    Mike Brannigan, Feb 9, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. TechGuyatwork

    Eric Guest

    I have the Radeon X1300 Series Video Card PCI-E and it works great with
    Vista. Haven't had any problems other then the computer not bringing the
    monitor back online after it has stopped sending signal to it for the
    monitor to go into power saving mode. But other then that, I haven't had
    any issues with it.
     
    Eric, Feb 9, 2007
    #3

  4. I have an ATI x1300 Pro (w/256mb) and it works great with the drivers
    provided on the Vista install disk.
    Tried installing the latest ATI Catalyst Control Center, and my machine
    became very unstable, so I rolled-back to the original driver. Now all is
    well.
     
    Donald McDaniel, Feb 9, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.