Email works one time on startup,then cannot receive email get erro

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Zman, Sep 21, 2008.

  1. Zman

    Zman Guest

    Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for
    this include server problems, network problems, or a long period of
    inactivity. Account: 'pop.digitalpath.net', Server: 'pop.digitalpath.net',
    Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Error Number: 0x800CCC0F

    Can send emails. Disabled anti virus, tried windows live
     
    Zman, Sep 21, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Which antivirus is it? For Norton, McAfee, and Trend Micro, disabling
    the antivirus is seldom sufficient to correct a Windows Mail problem.

    Do a trial uninstall of your antivirus. In case of McAfee and Norton,
    you will also need to use their special removal tool.
    If no improvement, what other third party security software are you
    running, such as SpyBot?

    Email scanning in any antivirus must be disabled, for reasons
    explained here:
    http://thundercloud.net/infoave/tutorials/email-scanning/index.htm
     
    Gary VanderMolen, Sep 21, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Zman

    Zman Guest

    I was able to make it work by disableing Spy Sweeper Email Attachment Shield.
    My Norton is still installsd but email disabled
     
    Zman, Sep 22, 2008
    #3
  4. Good to hear you found the culprit. Any email scanning is bad.
     
    Gary VanderMolen, Sep 23, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.