"Error 1719:The Windows Installer service could not be accessed" V

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by geom83rb, Jun 16, 2006.

  1. geom83rb

    geom83rb Guest

    My trouble is related to new beta 2 of Vista, and in facts is the same
    reported by that page:

    http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;315346

    but related to Vista OS.

    how can I properly re-register or reinstall windows installer on Vista?

    my Vista is a x64 OS beta 2

    my pc:

    Athlon 64 3200 +

    2 GB ram ddr

    geforce 6600 GT with latest NVIDIA Vista driver

    creative audigy 2 platinum (still without a driver installed)

    Vista hd partition: 42 GB on a SATA maxtor 152 GB drive



    I installed some windows 32 bit applications, like spybot SD

    http://www.spybot.com/

    but after some successfull run they doesn't work anymore, prompting always
    this error message:

    "this application has failed to start because ole32.dll was not found.
    Re-installing the application may fix this problem"

    but in facts, when I try to reinstall the application, the system prompt me
    the error related to windows installer corrupt installation -.-
     
    geom83rb, Jun 16, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. geom83rb

    brjahu Guest

    I get the exact same errors. I have tried every work-around out there and
    nothign has been successful. Difference is that I am running 32bit Vista
    Beta 2.
     
    brjahu, Aug 8, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.