[ERROR] Failed to connect to WMI Services

Discussion in 'File Systems' started by TK, Aug 27, 2009.

  1. TK

    TK Guest

    I have 2 Win2K3R2 servers in a RG replicating a folder.
    I use the following command to make sure the folders are in sync.
    ====
    dfsrdiag backlog /RGName:"Bennett Global Multi-Purpose RG" /rfname:"Global
    Folder" /SMem:Bennett2.bennettcompany.com /RMem:BGZFS.bennettgz.com
    ====
    Now I get the following error -
    [ERROR] Failed to connect to WMI Services on computer xyz.mydomain.com
    How can I fix it or monitor the sync status...? Maybe something go
    uninstalled...?

    Thanks,
    Tom...
     
    TK, Aug 27, 2009
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.
Similar Threads
  1. Jon Davis

    WMI, WMI Reverse Adapter, and usbperf issues

    Jon Davis, Jun 17, 2007, in forum: Windows Vista General Discussion
    Replies:
    4
    Views:
    1,006
    Peter Foldes
    Aug 11, 2007
  2. Dusty
    Replies:
    0
    Views:
    734
    Dusty
    May 8, 2007
  3. mladen
    Replies:
    0
    Views:
    1,475
    mladen
    Apr 7, 2005
  4. Slim
    Replies:
    13
    Views:
    2,922
    Dave Patrick
    Mar 31, 2006
  5. aaron
    Replies:
    1
    Views:
    380
    Torgeir Bakken (MVP)
    Oct 21, 2003
  6. Shivaram Siddappa

    Could not connect to WMI Provider error message

    Shivaram Siddappa, Apr 3, 2005, in forum: Scripting
    Replies:
    1
    Views:
    680
    Corné Bogaarts
    Apr 4, 2005
  7. TK
    Replies:
    1
    Views:
    4,226
    IT Staff
    Sep 1, 2009
  8. Timboi
    Replies:
    0
    Views:
    515
    Timboi
    Oct 22, 2009
Loading...