Error message related to ksproxy.ax

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Chewy McCloud, Feb 19, 2009.

  1. Hi,
    My friend's Sony VAIO displays the following error message pop-up when
    trying to start the webcam:

    Pop-up title: ArcSoft WebCam Companion: uWebCam.exe - Bad Image
    Pop-up text: C:\Windows\system32\ksproxy.ax is either not designed to run on
    Windows or it contains an error. Try installing the program again using the
    original installation media or contact your system administrator or the
    software vendor for support.

    Needless to say, the webcam doesn't come up. I've been searching the web for
    a similar problem but mine seems to be unique.

    Would appreciate any help/insights with this problem.

    thanks!
     
    Chewy McCloud, Feb 19, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Chewy McCloud

    Peter Foldes Guest

    It is also in Vista,W2K3.W2K8.
     
    Peter Foldes, Feb 19, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Chewy McCloud

    Malke Guest

    Your friend should do exactly as the error message says: uninstall/reinstall
    the ArcSoft WebCam Companion software first and if that doesn't work,
    contact Sony tech support because the program came preinstalled on the
    Vaio.

    To get the software, your friend should look on Sony's tech support site for
    his/her specific model machine and download the latest version of
    drivers/software for the webcam.

    Malke
     
    Malke, Feb 19, 2009
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.