Error Report In Windows Vista x32 ultimate and x64 Vista Ultimate

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Magicspeakeruk, Apr 19, 2007.

  1. The error is on both my windows 32 and 64 bit vista ultimate on a dual boot
    config.


    Description
    This event collects Windows Problem Reporting information to help Microsoft
    create solutions to non-critical problems (problems that do not cause
    programs, services, or components to stop working).

    Problem signature
    Problem Event Name: WinShipAssert
    Application Name: svchost.exe
    Application Version: 6.0.6000.16386
    Application Timestamp: 4549ADC4
    Event ID: 55298
    Event Parameters: 131334
    OS Version: 6.0.6000.2.0.0.256.1
    Locale ID: 2057

    Extra information about the problem
    Bucket ID: 16939550
     
    Magicspeakeruk, Apr 19, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Magicspeakeruk

    zachd [MSFT] Guest

    What did you install before this started occuring? This happens during
    certain networking operations, correct? This appears to be sourced to a
    bad(?) networking filter on your system.
     
    zachd [MSFT], Apr 19, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. thankyou for your help

     
    Magicspeakeruk, Apr 20, 2007
    #3
  4. Magicspeakeruk

    zachd [MSFT] Guest

    Did this help you resolve it, or are you still investigatin this? I'm
    curious what filter you have installed - that knowledge might help others.
    =\
     
    zachd [MSFT], Apr 20, 2007
    #4
  5. Magicspeakeruk

    blkgto Guest

    I get the error report problem constantly with some of my games. ArmA Combat
    operations, Lord of the Rings online, STALKER, all get error reports
    constantly. Is there a different technique for fixing when it has to do with
    gaming? My sys specs are Intel Core 2 Quad q6600, Nvidia 8800 GTS 640mb SLI,
    2 gb of ram, Windows vista ultimate 64bit, so I don't think its an issue with
    the sys, though vista could have some issues with the 8 series gpu, yes?
     
    blkgto, Jun 3, 2007
    #5
  6. Magicspeakeruk

    zachd [MSFT] Guest

    If you are receiving the EXACT same message/error as the original poster,
    then my comments that this seems to be sourced to a bad networking filter
    stand. But if your error is even slightly different, then your issue is
    probably different/discrete and you should likely create a new thread. =\
     
    zachd [MSFT], Jun 5, 2007
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.