Everything that has to do with internet has stopped working !

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Juan Ma, May 16, 2007.

  1. Juan Ma

    Juan Ma Guest

    hi all ! Im in a horrible situation. I was away for a few hours and when I
    came back everything that has to do with internet tells me that there has
    stopped working (IE,messenger,mirc,Azuerus,etc.) I dont know what its wrong
    with the computer, everything was working before I left. Nobody installed
    anything.

    I already did a clean boot a network boot and nothing.

    Also I did a virus scan and nothing happened.

    What can I do ?

    Thanks!
     
    Juan Ma, May 16, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Juan Ma

    Juan Ma Guest

    Hello I forgot to tell that Im able to browse internet with the 64bits
    version, but everything else fails.

    Thanks!
     
    Juan Ma, May 16, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Juan Ma

    Juan Ma Guest

    Juan Ma, May 17, 2007
    #3
  4. Juan Ma

    xfile Guest

    Hi,

    Just trying to help based a wild guess,

    Did you have the firewall on? If not, enable it and add those programs to
    allow list.

    If it's already on, also add those programs to allow list.

    I am guessing this because I did experience (and others reported too) that
    even firewall is off, it is still functioning, same as UAC, in some cases.
    So try manually add those programs to allow list.

    Good luck and hope this helps.
     
    xfile, May 17, 2007
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.