Firefox 3.0.3 + Search Engines (Google etc.) + Vista = Slow/No loading

Discussion in 'Windows Vista Security' started by Neil Jones, Nov 8, 2008.

  1. Neil Jones

    Neil Jones Guest

    Hi,

    I have Firefox 3.0.3 on Vista Ultimate. It was working fine until
    recently but now I have noticed that links from search engine results
    are not loading most of the time. I am clueless about this performance hit.

    A similar search using IE browser is working fine.

    I have reinstalled my laptop but Firefox and Search Engine results are
    not getting redirected. Here are a few sample links from the results
    from Google. The search topic was "Fall colors New England"

    http://www.google.com/url?sa=U&star..._zhYYg&usg=AFQjCNEWbNyznxxuTQSkaWYwIgqvcB6HYg

    http://www.google.com/url?sa=U&star...3qMeXw&usg=AFQjCNFKAnSTzX5INBMecP9O_FCj0af-Qg

    http://www.google.com/url?sa=U&star...1QIxOw&usg=AFQjCNEsEwKI4dYGPxKLqbFbehe_OXkJRg

    Why is the search engine in the prefix of the URL? Is there a new form
    of DoS attack that we are not aware of? Could someone please let me
    know what is happening? Are search engines throttling
    performance to promote their own browsers?

    Everything was working great until about 3 weeks ago.

    Any help is appreciated.

    Thank you in advance.

    NJ
     
    Neil Jones, Nov 8, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Neil Jones

    DDW Guest

    [snip]

    http://support.mozilla.com/en-US/kb/Firefox+Support+Home+Page

    DDW
     
    DDW, Nov 8, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.