folder consistently not added

Discussion in 'Windows Media Player' started by Mark989, May 28, 2010.

  1. Mark989

    Mark989 Guest

    WMP v 11.0.6002.18111, Win VHP 32, v 6.0.6002 SP2, build 6002, sys. type:
    X86-based PC
    (2) newish HP laptops, same CS & WMP v.’s, both recently reformated, all
    working fine.

    1. WMP services & processes stopped,
    2. Media Player folder removed fr C:\User\....\Local\Microsoft\.
    3. Library of 15k files stored on ext. HD, consistently, rebuilding the
    Library several folders will not be added,
    folders with music files.
    4. The individual music files do play.
    5. I am only concerned with a audio library.

    I am thinking there must be some kind of attribute on the folders but
    from what I see they are exactly the same.
    Help please. I have removed and rebuilt the libraries to the same results at
    least 10 times getting the same results.
     
    Mark989, May 28, 2010
    #1
    1. Advertisements

  2. Mark989

    Tim De Baets Guest

    Are you really sure that the folders don't get added anywhere to the
    library, perhaps as "Unknown Artist"? (WMP's Folder view could come in
    handy to check this)

    If they really don't get added, try dragging the individual songs
    manually to WMP's library. If that doesn't help either, copy the songs
    to a new folder and try to add these copies to the library.

    Regards
     
    Tim De Baets, May 28, 2010
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.