Frustrated!! Please Help!

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by lafields, May 26, 2009.

  1. lafields

    lafields Guest

    I am trying to set up my Windows Mail. I can send a message, but when
    trying to receive one, I get the following error message.

    The host 'pop3.windstream.net' could not be found. Please verify that
    you have entered the server name correctly.
    Account: 'Windows Mail', Server: 'pop3.windstream.net', Protocol: POP3,
    Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11001, Error Number:
    0x800CCC0D

    Also, is there a way to have other email (windstream) come to this same
    box?
     
    lafields, May 26, 2009
    #1
    1. Advertisements


  2. You have the wrong incoming mail server name.
    It should be "pop.windstream.net" not "pop3.windstream.net"

    Correct this and it should work. Information taken from windstream.net support web page. You should try it some time.
     
    Richard in AZ, May 26, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. lafields

    Dave Guest

    Dave, May 26, 2009
    #3
  4. lafields

    lafields Guest

    Thank You to everyone who helped me! I changed my incoming server name
    and it works like a charm! I had been looking at it for so long and hard
    that the obvious didn't catch my eye.

    Thanks again!
     
    lafields, May 26, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.