Having difficulty when replying to e-mail in WLM

Discussion in 'Windows Live Mail' started by Emrys Davies, Aug 27, 2013.

  1. Emrys Davies

    Emrys Davies Guest

    I have Windows 7 Home Premium and W.L.M. version 2009 (Build
    14.0.8089.0726).

    When I enter text when replying to an e-mail the text more often than not
    disappears and I have to click the blank space in order to retrieve it.
    That happens repeatedly and it makes it very difficult to formulate a reply.
    Hopefully you can help me.
     
    Emrys Davies, Aug 27, 2013
    #1
    1. Advertisements

  2. Emrys Davies

    ...winston Guest

    Been awhile (years) since I've heard that reported.
    IIrc some video cards (can't recall which) had a compatibility problem, the
    fix at the time was update the video driver and test for functionality or
    upgrade to WLM 2011 QFE2 or later.

    --
    ....winston
    msft mvp consumer apps


    "Emrys Davies" wrote in message
    I have Windows 7 Home Premium and W.L.M. version 2009 (Build
    14.0.8089.0726).

    When I enter text when replying to an e-mail the text more often than not
    disappears and I have to click the blank space in order to retrieve it.
    That happens repeatedly and it makes it very difficult to formulate a reply.
    Hopefully you can help me.
     
    ...winston, Aug 28, 2013
    #2
    1. Advertisements

  3. Emrys Davies

    Emrys Davies Guest

    I have just noticed that when I hit 'reply' the font goes from Arial 12 to
    Tahoma 10 and that may be the problem because if I set it back to Arial 12
    it appears to work OK. I will try that for a while.
     
    Emrys Davies, Aug 28, 2013
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.