HL1 Mods - Crap Performance...

Discussion in 'Windows Vista Games' started by Guilherme, Jun 9, 2007.

  1. Guilherme

    Guilherme Guest

    Well, before anything.. my pc is:

    x2 4.4
    2gb ram ddr 400
    ati 1900xt

    im running all latest drivers on Vista Business x64

    on my old XP, all HL1 mods ran at top always fps at 85 (vsync on)..

    but now in vista.. they all run at 20-70fps.. (by mods i mean NS and CS)

    i have tried setting the affinity on hl.exe for only 1 proc.. but nothing..

    im having similar problems as this
    http://windowshelp.microsoft.com/co...820b90e&cat=&lang=en&cr=US&sloc=en-us&m=1&p=1
    but if i set the game to run not in opengl but direct3d the game runs even
    worse..
    im clueless...

    but hl2 is running so far as it was in XP (only tested CS:S tho)

    if going to Vista means that older games will have crap performance then i
    guess that Vista isnt really a good choice for now..

    well hope some1 can help me someway..

    Thx in advance...
     
    Guilherme, Jun 9, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Guilherme

    grumpyboy Guest

    Make sure your using the latest drives, it makes a big difference with vista
    See you if you can get beta drivers sometimes their better
     
    grumpyboy, Jun 12, 2007
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.