Hp LaserJet Printer, 1300 series

Discussion in 'Windows Vista Printing / Faxing / Scanning' started by RethDakair, May 23, 2007.

  1. RethDakair

    RethDakair Guest

    I have Windows Vista Home Premium 64 bits, french version.
    The printer is still working fine on computer with Windows XP when I plug it
    in their USB port.
    The printer is listed in Peripheral manager (IEEE 1284.4, HP LaserJet serie
    1300 (DOT4USB)) but not in "printers" folder. I tried to uninstall /
    reinstall USB bus drivers, (same version that is on Vista DVD) no success.
    Tried to take another USB port, no success. Installed HP universal drivers,
    still says that I don't have any printer installed. The printer is ON, I have
    a sound when I turn it on and off in Windows, to tell me a new peripheral was
    installed / removed. So, any though ?
     
    RethDakair, May 23, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. RethDakair

    BRD Guest

    I have exact the same problem and and have talked to a lot of IT experts
    - but nobody have been able to help me with this problem. Any help is
    apppreciated
     
    BRD, Jan 2, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. The problem with hijacking another thread, as you've done here, is that all
    of the details on what the problem is are missing. So, what is this "exact
    the same problem"?

    Hal
    --
    Hal Hostetler, CPBE --
    Senior Engineer/MIS -- MS MVP-Print/Imaging -- WA7BGX
    http://www.kvoa.com -- "When News breaks, we fix it!"
    KVOA Television, Tucson, AZ. NBC Channel 4
    Live at Hot Licks - www.badnewsbluesband.com
     
    Hal Hostetler [MVP P/I], Jan 2, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.