I can´t move exchange resources to a third cluster node

Discussion in 'Clustering' started by orlandocl, Jul 6, 2005.

  1. orlandocl

    orlandocl Guest

    I have a cluster active-pasive of windows 2003, the service running in both
    is exchange 2003, i add a third node to the cluster but if i move the cluster
    resources to the third node i dont have problem, but if i try to move the
    exchange resources to the 3rd node i have the error that the node is not
    respond, i add the 3rd node to the cluster resources and to exchange
    resources.

    What things i can do to move the exchange resources to the 3rd node
     
    orlandocl, Jul 6, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. I hate to ask the obvious question of, "Did you install Exchange on the 3rd
    node?"

    Assuming you did, did you verify that the cluster group is configured to use
    the 3rd node as a preferred owner?
     
    Russ Kaufmann, Jul 7, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. orlandocl

    orlandocl Guest

    --
    orlando


    Yes Once i add the node to the cluster i install exchange 2003 and the
    service pack 1 for exchange and i add the 3rd node ass posibbly owner of the
    cluster resources
     
    orlandocl, Jul 7, 2005
    #3
  4. Rodney R. Fournier [MVP], Jul 8, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.