I can recieve emails, but not send them.

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by JCB, Sep 14, 2009.

  1. JCB

    JCB Guest

    I recieve all of my emails without a problem, but for some reason I cannot
    send them. When I try to do so, an error shows in the send/recieve box that
    says:

    The connection to the server has failed. Subject '', Account:
    'pop-server.rochester.rr.com', Server: 'smtp-server.rochester.rr.com',
    Protocol: SMTP, Port: 25, Secure(SSL): No, Socket Error: 10060, Error Number:
    0x800CCC0E

    Is there anything I can do about this?
     
    JCB, Sep 14, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. JCB

    Dave Guest

    Are you connected to Roadrunner (at home) when you get this error?
    To use RR servers, you must be.
     
    Dave, Sep 15, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. JCB

    JCB Guest

    No, I'm away at college, so I'm connected to the college server through my
    ethernet cable. I also use the wireless network here.
     
    JCB, Sep 15, 2009
    #3
  4. JCB

    Dave Guest

    So you can't use Roadrunner's servers to send email.
    You need to use either your college's server, or perhaps get a Gmail
    account, and use their server.
     
    Dave, Sep 15, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.