ICW does not finish

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by BenP, Apr 29, 2004.

  1. BenP

    BenP Guest

    I've never seen this, when we run the ICW on a SBS 2003 it
    will not finish. It gets to the final section of where i
    configure Exhange and gets close to the end of the blue
    status bars and just sits there..No errors, but we never
    get the finish button..The server runs Trend, GFI,
    Veritas. Any ideas?
     
    BenP, Apr 29, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. BenP,

    What are you finding in the Icwlog.txt file?

    Any hexadecimal errors in the log file will assist you, and us, in finding
    the cause.

    Franz Foster
    Microsoft Technical Support

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
     
    Franz Foster[MS], Apr 29, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. Has it ever completed successfully? Does the wizard hang and never finish,
    or does it say it completed with errors? You could be seing the error due
    to the companyweb install issue. Here is the link to the hotfix
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=CB7E90A1-DE9D-4A83-
    85F8-951E9F055BF0&displaylang=en
    ,this should not be the issue if you have an updated CD3.

    Thanks
    Jon Hicks

    Microsoft SBS Product Support

    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no
    rights.
     
    Jon Hicks [MSFT], Apr 29, 2004
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.