[IE] Windows Media Player video starting twice at same time.

Discussion in 'Windows Vista Music, Pictures and Video' started by Francoish, Jan 14, 2008.

  1. Francoish

    Francoish Guest

    Hello there,

    I get in trouble from today. When I try to access some webpages usin
    wmp.dll activeX control, there's a but making the video starting twice
    but not everywhere.

    If I stop the video I'm able to see, I can still hear the sound of
    second one I can't see.

    Here's my module list :

    '[image: http://img153.imageshack.us/img153/76/wmpfy1.th.jpg]
    (http://img153.imageshack.us/my.php?image=wmpfy1.jpg)

    I tried this update : http://support.microsoft.com/kb/939683

    But it didn't worked for me saying my system can't have this update.

    Do you have any clue for me ?

    Note that sometime DEP is also closing IE (without notice)... I notice
    it was DEP when I deactivated it for iexplore.exe.

    This happens when accessing this "double video" page.

    Thanks
     
    Francoish, Jan 14, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Francoish

    Francoish Guest

    Anyone have a clue ? That's a curious bug... as long as I don't hav
    problem on almost all other website
     
    Francoish, Jan 14, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.