IE7 Explorer mode doesn't work on Win2k3 server

Discussion in 'Internet Explorer' started by Peter J. Dickason, MCSE, Jan 18, 2010.

  1. This article explains what Citrix Administrators are experiencing when moving to IE 7, http://support.microsoft.com/kb/928675 So what I did on my 2K03 servers running Citrix was to copy the c:\windows\explorer.exe to a folder I created on my root drive c:\winexplorer and re-named the explorer.exe to oldexplorer.exe. In my location for my published app I use c:\winexplorer\oldexplorer.exe it runs fine. I haven't figured out how to force the pub app to a specific drive. At least my users have the basic functionality of "Windows Explorer". I have moved away from using "WindowsXP" thus avoiding any infringements.

    I Hope this helps

    Kevin

    Submitted via EggHeadCafe - Software Developer Portal of Choice
    Assemblies in Folder Debug Build Checker
    http://www.eggheadcafe.com/tutorial...assemblies-in-folder-debug-build-checker.aspx
     
    Kevin Hammill, Aug 9, 2010
    #21
    1. Advertisements

  2. Peter J. Dickason, MCSE

    Gordon Guest

    "Kevin Hammill" wrote in message

    I was forced to upgrade to IE7

    Err no-one is FORCED to upgrade to anything.
     
    Gordon, Aug 10, 2010
    #22
    1. Advertisements

  3. But, he's an EggHeader.
     
    Penn E. Loafer, Aug 11, 2010
    #23
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.