IE7 & IIS Integrated Authentication

Discussion in 'Internet Explorer' started by Dave S, May 22, 2006.

  1. Dave S

    Dave S Guest

    Greetings all. I hope I haven't uncovered anything too big but I have run
    into a problem with IE7 vs IE6. If this has been covered already I apologize.

    Today, I had a problem with a web application locked down with Integrated
    Authentication. Anonymous access is denied (turned off) and Integrated
    Authentication is enabled in IIS. With an IE6 client, with the correct
    automatic login settings - I was able to load the page and my
    "Domain\Username" account was pulled. With my IE7 client, when I attempted
    to bring up the same application, I was prompted over and over to enter my
    Domain credentials.

    Is there a privacy or security option for IE7 that I may have set wrong or
    is it a bug?

    Thanks!
     
    Dave S, May 22, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Dave S

    sshala Guest

    I rely on the Integrated Authentication of IE for SharePoint access numerous
    times a day. It worked fine in both IE 7 beta 2 releases but is now broke in
    beta 3. I did submit a bug report but have not been able to find any other
    info on the issue yet.
     
    sshala, Jul 13, 2006
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.