IEv9 Slow Loading a Page

Discussion in 'Internet Explorer' started by charliec, Nov 30, 2012.

  1. charliec

    charliec Guest

    I'm running IEv9 and Win7 and am having a bit of a problem loading
    some pages - one in particular. It sometimes take a minute to a full
    minute and a half to load. Looking for any insights as to solving
    this problem. Take a look at the link below - and see if it loads
    normally for you or not, and if not, what needs to be done to speed it
    up.

    http://www.chevronfcu.org/Pages/CFCULandingPage.aspx

    Thanks for any insights.

    charliec
     
    charliec, Nov 30, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. charliec

    SC Tom Guest

    It's pretty darn slow for me, too. I don't think there's anything that you
    can do to speed it up; I think it's more the web site's code that's slowing
    it down.
    Adding it to the Compatibility View list sped it up some, but not fast
    enough to call it speedy.
     
    SC Tom, Nov 30, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. charliec

    Mayayana Guest

    In Pale Moon with script disabled, I waited
    5-8 sconds for a response, but then the page
    loaded in about 2 seconds. It's slow and
    bloated, but if you look at the code you'll
    see a lot of this:
    <!--[if gte mso 9]>

    That code specifies script that is only to be
    run by IE9 or higher. It's some sort of custom
    MS Office "crud".

    You keep having trouble with IE9. I have to
    wonder why you don't at least try using another
    browser.
     
    Mayayana, Nov 30, 2012
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.