IIS ASP 3.0 Debugging problems

Discussion in 'Server Migration' started by Raul Garcia, Jun 30, 2004.

  1. Raul Garcia

    Raul Garcia Guest

    Hi All,
    Just Strating migration from 2000 server to 2003 server

    I've configured the Debug Optition to debug any ASP page, but it
    debugs the 80% of errors.

    Also try with the IIS5.0 Server Compatibility but no way...

    Errors like "Connection Errors" or Objects are not processed and the request
    is
    only a "This Page could not be find" the standard 500 error.

    Using ASPeMail for example, the errors are not processed, errors like
    connection to smtp servers.

    Anybody Knows what I must do to fix that problem??

    Thanks on Advance
    Best Regards
    Raúl.
     
    Raul Garcia, Jun 30, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Hi Raul,

    In this group we typically deal with issues related to migrating Windows
    NT/2ooo domain to Windows 2000/2003 domain, and so on. As for the question
    related to IIS, I would like to suggest that you post your questions to the
    following news groups:

    microsoft.public.inetserver.iis

    I believe that you can get informative answers there.

    Thank you for using our news group!
    Best regards,
    Bob Qin
    Product Support Services
    Microsoft Corporation

    Get Secure! - www.microsoft.com/security

    ====================================================
    When responding to posts, please "Reply to Group" via your newsreader so
    that others may learn and benefit from your issue.
    ====================================================
    This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.
     
    Bob Qin [MSFT], Jul 1, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.