installed a fresh copy of SBS R2 and now web page requiring passwo

Discussion in 'Windows Small Business Server' started by Mike R., Nov 11, 2006.

  1. Mike R.

    Mike R. Guest

    if i try to access any of my web pages that i'm hosing with my sbs server i'm
    getting a prompt to enter user name and password; if i don't enter then it
    will say "You are not authorized to view this page". Authentication Methods
    are set as follow: Enable anonymous access is checked which has IUSER user
    name and passowrd filled in and Integrated Windows authentication is checked.
    am i suppose to do any other configuration to disable the password prompot?

    please help

    thx
     
    Mike R., Nov 11, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Mike R.

    Jeff L Guest

    Mike,

    Both Anonymous and Intergrated should be checked. You could be blocked
    by your firewall.
    Are you using ISA?
    Have you configured DNS to resolve the website?
    Are you using host headers to identify the websites?

    Jeff Loucks
    888-474-2237
    MVP
     
    Jeff L, Nov 11, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. Mike R.

    Mike R. Guest

    Thx for the reply. I think I found the problem. I forgot to reset the
    security settings for my wwwroot folder which is running from an external
    storage.
     
    Mike R., Nov 12, 2006
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.