installed WC3 FROZEN THRONE

Discussion in 'Windows Vista Games' started by MoreOvaltinePlz, Sep 13, 2007.

  1. this is very frustrating. what is wrong with vista? i've always had warcraft
    III Frozen throne on my computer but just got vista. the original warcraft 3
    Reign of Chaos installs and runs fine. when i go to install the frozen
    throne, it gets to about 25% and then stops. just stops....i have to
    control/alt/delete end task to get it off my screen. after wards, not onaly
    does the frozen fail to install but wc3 reign of chaos won't work anymore. it
    says this applicatinn failed to start because mss32.dll could not be found
    (even though the mss32.dll file is infact in the warcraft 3 reign of chaos
    folder). if i reinstall wc3 reign of chaos, then reign of chaos will work
    again. but frozen throne will NOT install no matter what.
     
    MoreOvaltinePlz, Sep 13, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. MoreOvaltinePlz

    Andy [YaYa] Guest

    How's that CD looking? Any noticeable scratches our gouges on the bottom?

    If your CD looks scratched to hell you might just go get another one, or
    look up "banana CD scratch fix" on google.

    If it's not your CD try installing the game on another system if you have
    access to one. Possible your CD drive is having issues.

    From what you describe it doesn't sound like a Vista problem, just something
    wrong with either your computer hardware or the CD itself.

    Best of luck.
     
    Andy [YaYa], Sep 13, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. MoreOvaltinePlz

    tomas Guest

    I have exactly the same promblem ... I bought my computer yesterday with
    vista... And I can install wc3 reign of chaos but I cant log into battle net
    ... because the patch is missing.. and miss32.dll file is gone ... But the
    file is in the warcraft folder... And when I try to install wc3 frozen and
    throne it stops around on 25 % of the instaliton.... The CD have no
    scratches.. I have try to re-install the warcraft but id dosn't work...
     
    tomas, Jan 4, 2008
    #3
  4. i'm experiencing the same prob. can any1 help pls?
     
    armitageshanks, Jun 12, 2008
    #4
  5. MoreOvaltinePlz

    Andy [YaYa] Guest

    Nope, because you didn't include the original message and this is usenet,
    so unless we have access to the forum or the original message (I only keep
    7 days worth) on this "forum", then no, we can't help ya.

    Best bet is to post a new message, include specific problems, specific
    system specifications (every computer is different, usually), etc, and
    someone will specifically come along to laugh at this post because I used
    itterations of specific like 20 times in one paragraph.
     
    Andy [YaYa], Jun 12, 2008
    #5
  6. MoreOvaltinePlz

    Anooj Rajan Guest

    Hiya I jave W3 Reign of Chaos. until yesterday it was running fine.. Now it
    is saying some problem with a dll fine names 'SlntfNT.dll'. Its asking for
    the right cd when the cd is already in the drive. Can you suggest anything
    that can help me.
    Thanks.
     
    Anooj Rajan, Sep 11, 2008
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.