Integration Components won't Install

Discussion in 'Virtual PC' started by Karl E. Peterson, Nov 20, 2009.

  1. Still working on that P2V project. Brought the weird machine (XP/SP3)
    into Windows 7, and it's workign there. Sorta. I can't get the
    Integration Components installed. Every time, it appears to be just
    about done, then it says that the setup was interrupted and performs a
    rollback of the install.

    Anyone seen this, and managed to get around it?
     
    Karl E. Peterson, Nov 20, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. Karl E. Peterson used his keyboard to write :
    Found a new one, huh? :-(
     
    Karl E. Peterson, Nov 24, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. Karl E. Peterson

    Robert Comer Guest

    Not new, but rare and no easy fix. Have you looked at the msi
    installer log?
     
    Robert Comer, Nov 24, 2009
    #3
  4. Robert Comer submitted this idea :
    Yeah, the near total lack of googlehits was giving me that impression.
    Didn't know I could! At this prompting, I just found -
    http://support.microsoft.com/kb/223300 - will try to take a look at
    that, and see if it makes any sense.

    Thanks!
     
    Karl E. Peterson, Nov 24, 2009
    #4
  5. Karl E. Peterson

    Robert Comer Guest

    No problem!

    --
    Bob Comer


     
    Robert Comer, Nov 24, 2009
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.