Is this a bug with IE 6, McAfee 8/9/10 or both IE 6 and McAfee?

Discussion in 'Internet Explorer' started by GG, Jun 26, 2006.

  1. GG

    GG Guest

    I get this error on two machines with IE6 and McAafee
    When going to http://starwarsspoofs.com/, I get a strange message.
    Anyone else using Mcafee 8, 9 or 10 and get this message?
    I get a Generic Downloader.0 trojan found message.
    http://vil.nai.com/vil/content/v_131316.htm

    My McAfee specs:
    Mcafee Virusscan 10.0
    Build 10.0.27
    Engine version 4450
    Dat version 4792
    Dat file created 6/23/2006

    When using IE Mcafee reports a trojan.
    When using Firefox Mcafee doesn't.
    I guess it's just something funky between IE and Mcafee.

    Anyone else using McAfee 8, 9 or 10 and have dat file 4422 - 4769?
    If so, do you get this error?
    I've already done a McAfee full scan in normal and safe mode.
    McAfee says my pc is clean.

    I posted this info on McAfee's online forum.
    I'll be checking McAfee's and this thread daily.
    So, what is the cause of this problem?
    IE 6, McAfee 8/9/10 or http://starwarsspoofs.com/
    Any info is appreciated!

    http://webpages.charter.net/flashtv/stuff/starwarsspoofs1.JPG
     
    GG, Jun 26, 2006
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.