Live! Cam Vista IM Trouble

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Toriia93_xo, Apr 19, 2008.

  1. Toriia93_xo

    Toriia93_xo Guest

    hii.
    I've had this creativ webcam for a while now, and it wordks perfect. The
    picture quality is good, i can ma evideo calls (although my mic is apparently
    very quiet) etc.

    I have never been able to take pictures though. This is seriously annoying
    me..I can take videos..but not pictures. I have installed everything as
    guided but nothing is working.

    Please help!

    Thanks

    Vicki
    x
     
    Toriia93_xo, Apr 19, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Toriia93_xo

    PvdG42 Guest


    Unless somebody here has the same web cam (and, as you didn't give us the
    model #, we have no way of knowing), you're unlikely to get much help here.
    You should contact Creative technical support for help with your still
    picture feature.

    http://us.creative.com/support/custsup/
     
    PvdG42, Apr 19, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Toriia93_xo

    Toriia93_xo Guest

    i don't know what model it is =/
    all i know is that it is Creative Live! cam Vista IM
     
    Toriia93_xo, Apr 19, 2008
    #3
  4. Toriia93_xo

    PvdG42 Guest

    Creative technical support will be your best source of information. Use the
    link I provided previously.
     
    PvdG42, Apr 19, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.