Lock Button on Start Menu will not show Menu

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by GeePee, Oct 24, 2007.

  1. GeePee

    GeePee Guest

    When my new laptop arrived about six weeks ago, I had two buttons on the
    Start menu. The red 'Shut Down' button & the 'Lock' button which in turn
    displayed a menu giving various options such as Sleep, Shut Down, Log Off,
    Restart etc. A couple of weeks ago, the 'Lock' button's menu disappeared, or
    rather became so small that I have great difficulty in accessing it (you need
    a magnifying glass to see it).

    I have tried changing the various Power options in Control panel but nothing
    I do will restore the status quo.

    Any help or suggestions would be appreciated. Thanks.
     
    GeePee, Oct 24, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Andre Da Costa[ActiveWin], Oct 24, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. GeePee

    GeePee Guest

    Thanks - very helpful. Have copied the notes on the 'alternative solution'
    to my hard drive and will read them at leisure and then, maybe use them. Will
    also go back to your Blog from time to time to read more in depth.
     
    GeePee, Oct 24, 2007
    #3
  4. GeePee

    Dwarf Guest

    Hi GeePee,

    Are you sure that there are only two buttons? There should be three - the
    two that you described and a third one of about 1/2 the size of the other two
    which is a small right-pointing arrow. If you hover over this third button
    you get the various shutdown options.
    Dwarf
     
    Dwarf, Oct 25, 2007
    #4
  5. GeePee

    GeePee Guest

    Exactly 'Dwarf' You are right there should be three. That's my problem, the
    button with the > arrow on it appears missing - If I hove my mouse very
    exactly over the R/H edge of the Start menu box where the button should be, I
    can get that menu to appear. My problem is, how do I make it so I can see it?

    Graham
     
    GeePee, Oct 25, 2007
    #5
  6. GeePee

    buzcoats Guest

    I have a new Dell Vostro 1400 with Vista Basic and I'm having the same
    problem with the arrow missing to the right of the lock button. Did
    you ever get this fixed?

    Buddy
     
    buzcoats, Dec 3, 2007
    #6
  7. GeePee

    Ju2golf Guest

    I have the exact same issue. Hopefully someone will give us the answer! My
    computer's an HP Pavillion and I'm running Vista Home Premium/32 bit

     
    Ju2golf, Mar 27, 2008
    #7
  8. GeePee

    KMP Guest

    This is my problem, too; I also have an HP Pavilion with Vista Ultimate on
    it....
    Kathy
     
    KMP, Apr 25, 2008
    #8
  9. GeePee

    KMP Guest

    Mine is still missing - has anybody found a way to get it back?
    Thanks....
    Kathy
     
    KMP, Jul 15, 2008
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.