Logging off problem since SP1

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by Bruce, Apr 19, 2008.

  1. Bruce

    Bruce Guest

    Since downloading Vista SP1, when I exit Windows Mail, I am often told that
    Windows Mail has shut down and it starts again. Any solution?
     
    Bruce, Apr 19, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Bruce

    Guest Guest

    Vista SP1 tends to trigger some programs that occasionally cause problems
    in Windows Mail. What if any programs, antispyware programs, firewall
    programs, and other security programs do you have? Do you have the
    Google Toolbar program installed? If you have any programs with SMS
    in their names, tell us their full names.

    I'm running under Vista SP1, and don't have the same problem.
     
    Guest, Apr 19, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Bruce

    Bruce Guest

    I have the latest Norton Security Centre and the Firewall in that is on; it
    also has spyware protection. I see that the Firewall for Vista is also on. I
    also have the Google Toolbar. I can experiment with turning them off but do
    you have an opinion as to which might be the most likely culprit? I have also
    had some unexplained crashes since downloading SP1.
     
    Bruce, Apr 20, 2008
    #3
  4. Norton is a hideous program. That would be my first suggestion. Removing
    it completely will result in your computer increasing performance by about
    30 % and your mail software will actual work as it is supposed to. See also
    point 3 here and the section on WinMail: www.oehelp.com/OETips.aspx#3

    steve
     
    Steve Cochran, Apr 20, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.