Logon Script Error (wrong script running)

Discussion in 'Scripting' started by Jef Hun, Apr 12, 2011.

  1. Jef Hun

    Jef Hun Guest

    Windows 2003 Server Standard


    I have two folders on my server that contain different script files.
    First of all, aren't the following two folders THE EXACT SAME FOLDER?

    \\company.org\SysVol\hopenc.org\Policies\{EB6...}\User\Scripts\Logon
    c:\windows\sysvol\sysvol\company.org\scripts

    and the scripts are...

    \\company.org\SysVol\hopenc.org\Policies\{EB6...}\User\Scripts\Logon
    \A.VBS
    c:\windows\sysvol\sysvol\company.org\scripts\B.VBS

    I used Group Policy Editor on the server to assign a logon script to a
    GPO (see A.VBS above). When users log in, B.VBS runs (see above). I'm
    confused since the GPO says to run A.VBS. I've checked all other GPO's
    and none have a Logon Script firing. Any help would be appreciated.

    Thanks in advance!!
     
    Jef Hun, Apr 12, 2011
    #1
    1. Advertisements

  2. Jef Hun

    Al Dunbar Guest

    Clearly, something is wrong, but, short of looking over your shoulder, there
    is not much we can do to figure out if there is an error in your logic or if
    there is something wrong in your AD. For all we know, the A.VBS script might
    itself invoke the B.VBS script, though that is probably not the case...

    have you tried either deleting B.VBS to see what happens? or renaming the
    scripts A as C, B as A, C as B?

    I'm no GPO expert, and we assign our logon script to the user, so I don't
    have much more to say on the matter.


    /Al
     
    Al Dunbar, Apr 12, 2011
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.