Lots of problems - regedit is broken, taskbar is misbehaving, audio is broken.. HELP!

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Elspeth, Jul 2, 2008.

  1. Elspeth

    Elspeth Guest

    Hello

    I installed the Vista service pack and now I have a bunch of problems
    with my laptop.

    1. Windows Audio Service will not start. According to the Windows
    website, this should be an easy fix, but I have followed all their
    instructions and its still broken. I have been exchanging emails with
    their tech support and they can't seem to fix it either.

    Window Audio Service has three dependencies. One of those, Multimedia
    Class Scheduler, will NOT run. It gives an error and says "access
    denied".

    The Vista tech support suggested that I open regedit and edit something
    in there, but...

    2. Regedit will not open. It says "clb.dll is either not designed to
    run on Windows or it contains an error." The tech guy keeps sending me
    back the same instructions to try and fix this: try it in safe mode,
    try it using a different user account, etc. None of it is working and
    it has been over a month.

    I have tried sfc/scannow but with no results. cbs logfile returns
    nothing either.

    3. '[image:
    http://img129.imageshack.us/img129/1217/missingtaskwindowseu9.jpg]'
    (http://imageshack.us)
    '[image:
    http://img129.imageshack.us/img129/1217/missingtaskwindowseu9.955db70d92.jpg]'
    (http://g.imageshack.us/g.php?h=129&i=missingtaskwindowseu9.jpg)

    This. I don't even really know how to describe this. Can anyone help me
    fix this? I can't click on windows after I click out of them, they just
    become these empty blocks on the bar. Help!

    Thanks guys
     
    Elspeth, Jul 2, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Colin Barnhorst, Jul 2, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Try making a fresh user account, and see if that works okay.

    ss.
     
    Censored Syndrome, Jul 2, 2008
    #3
  4. Elspeth

    Elspeth Guest

    Colin: I have tried to uninstall Sp1 but I can't find it in the view
    Windows Updates thing. It's just... not there. But it apparently is
    installed.

    Censored: I have already tried to perform these actions with a new user
    account.
     
    Elspeth, Jul 2, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.