Macromedia Flash 8

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by plumbjet, Oct 1, 2006.

  1. plumbjet

    plumbjet Guest

    Iam running vista version 5728 64 bit, I install flash 8 with no problem but
    when i try and open a scene from inside a scene in side the program it go,s
    so slow does any one know of a fix for this.
    Iam running this on a 64 bit x2 duek core 4200+ with 1.2gb of ram and a
    radeon x1300 video card.
     
    plumbjet, Oct 1, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Did you try flash 9?

    --

    Regards,

    Richard Urban
    Microsoft MVP Windows Shell/User
    (For email, remove the obvious from my address)

    Quote from George Ankner:
    If you knew as much as you think you know,
    You would realize that you don't know what you thought you knew!
     
    Richard Urban, Oct 1, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. plumbjet

    plumbjet Guest

    thank you for that did not even know 9 was out but going to see if i can find
    a trail of it

    thank you for that i let you know how it goes
     
    plumbjet, Oct 1, 2006
    #3
  4. I think you confound Flash *Player* 9 with Flash 9 (for creating Flash
    animations), which doesn't exist yet.
     
    Jean-Baptiste Faure, Oct 1, 2006
    #4
  5. plumbjet

    plumbjet Guest

    Ive just download and installed with no problem the beta test version of
    flash 9 for creating flash web pages, But still the same as mx 2004 and 8
    when u open a scene with inside a scene it take so long for the scene to
    open, I dont know if this is a performance problem with vista or a program
    problem woth flash and vista would be nice to know or if someone has found
    out what the problem is or if its just my computer performance not up to
    vista and this progam??
     
    plumbjet, Oct 2, 2006
    #5
  6. plumbjet

    Will Guest

    I have been running Flash Mx on Vista 5728 32 bit
    and so far it's all running very well,
    However I did find on vista 5600 32 bit, opening scenes was rather sluggish
    I'm not sure what caused it and before I figured it out I had already
    upgraded to build 5728
    The only thing that is different between my 5600 and 5728 setup is that I
    had Java runtime installed on build 5600 and not on 5728
    But I can't really say for sure that jave had anything to do with it
     
    Will, Oct 2, 2006
    #6
  7. plumbjet

    plumbjet Guest

    So it may be a 64bit vista problem.

     
    plumbjet, Oct 2, 2006
    #7
  8. plumbjet

    plumbjet Guest

    Ok found out the problem why flash runs slow when opening scences.
    Its to do with themes setting if you run windows vista themes it will run
    slow but if you run in window vista basic theme it works ok, dont ask me why
    this is but it just works
     
    plumbjet, Oct 3, 2006
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.