malware protection

Discussion in 'Windows Vista Security' started by Kind150, Dec 11, 2007.

  1. Kind150

    Kind150 Guest

    I have installed a Norton Internet Security 2007 in my computer but the
    malware protection states that windows did not find antivirus software on
    this computer. In addition, it stated that windows defender is turned off
    when it is on. I feel that this has affected the Network and Sharing center
    as it stated ' server execution failed' and I am on the internet. Can anyone
    please help?
     
    Kind150, Dec 11, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Maybe your malware protection comes with a sense of quality ;-)

    SCNR
     
    Straight Talk, Dec 11, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Kind150

    Max Guest

    I can't be really sure whether what I'm saying is correct or not, but
    personally I'm inclined to think that perhaps Windows did not recognize
    Norton, or your version of Norton anyway. However, this is pretty weird
    because I believe that Microsoft made it so that Windows could recognize most
    "mainstream" protection softwares, and Norton is pretty well known.

    As for Windows Defender, have you tried turning it off and on again? Unlike
    firewalls, turning an anti-spyware program off for a jiffy wouldn't
    jeopardize your computer's safety. But if you don't want to take the chance,
    you could get anther anti-spyware program, and then play around with Windows
    Defender while the other program is doing it's job.

    As for your Network and Sharing Center problem, I did a google search and
    this is what I found: http://forums.techarena.in/showthread.php?p=3104870.
    Try following the steps in the post by dpnewkirk. :)

    Good luck!
     
    Max, Dec 11, 2007
    #3
  4. Kind150

    junior Guest

     
    junior, Apr 19, 2008
    #4
  5. Kind150

    Juani Guest

     
    Juani, May 28, 2009
    #5
  6.  
    windows did not find antivirus software, May 30, 2009
    #6
  7. Kind150

    dinesh Guest

    I had the same issue with NIS 09. I uninstalled and reinstalled a
    couple of time and it worked fine.
     
    dinesh, May 30, 2009
    #7
  8. Kind150

    kawsar Guest

    i have problem my computer malware protection is off
     
    kawsar, Jun 7, 2009
    #8
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.