Media Center will not see my Hauppauge HVR-1600

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by Rev. Bleech_, Mar 4, 2007.

  1. Rev. Bleech_

    Rev. Bleech_ Guest

    As the topic line says, Media Center *refuses* to see my Hauppauge
    HVR-1600 TV Tuner. When I go to Settings->TV and try to set up my
    Tuner, it says no tuner hardware was detected and Media Center
    Receiver Service promptly crashes. Can anyone offer any advice? I
    have tried multiple clearing and reinstallation of the drivers and
    Googled my heart out, but every Google match is someone talking about
    the HVR-1600 gets along peachy-keen with Media Center right out of the
    box.
     
    Rev. Bleech_, Mar 4, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Rev. Bleech_

    LoneWolf Guest

    Rev. Bleech_

    In the 'Search For' panel above, type

    To All With Vista TV Tuner Card Problems

    click on the GO button, wait for it to find
    and try the suggestion from nyound.

    It might work, won't hurt to try !

    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
     
    LoneWolf, Mar 4, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Rev. Bleech_

    Conor Guest

    It should do. Vista has native drivers and "they just work".
     
    Conor, Mar 4, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.