Message from webpage

Discussion in 'Internet Explorer' started by bhorvath13, Jun 10, 2012.

  1. bhorvath13

    bhorvath13 Guest

    When I click on a page, it opens and a message box pops up saying
    "Message from Webpage" "265" with an o.k. button to press. This just
    started a few days ago. Any idea(s) what is causing this?
     
    bhorvath13, Jun 10, 2012
    #1
    1. Advertisements

  2. bhorvath13

    VanguardLH Guest

    Is "a page" just "one page" or "any page"?
    What is the web browser's home page?
    Have you tried loading it with all add-ons DISABLED?
     
    VanguardLH, Jun 10, 2012
    #2
    1. Advertisements

  3. bhorvath13

    bhorvath13 Guest

    more than one page.
    Didn't try that yet.

    Saw something about resetting IE. Do you have an opinion on that,
    pro's or con's?
     
    bhorvath13, Jun 11, 2012
    #3
  4. bhorvath13

    Mayayana Guest

    Is "a page" just "one page" or "any page"?

    more than one page.

    It might help if you had more details. If it
    only happens on some pages then maybe post
    those URLs. And make sure you post *exactly*
    what the message says. What you posted
    doesn't seem to make sense.
     
    Mayayana, Jun 11, 2012
    #4
  5. bhorvath13

    bhorvath13 Guest


    I am not being redirected. It does go to the site I want, but that
    error thing pops up. BTW, as of today and last evening, it has not
    happened. I'll see watt happens in the next hour or so and let you
    know. Here is one sight it happens on almost every time.
    http://www.ipadforums.net/search.php?searchid=2089401
     
    bhorvath13, Jun 11, 2012
    #5
  6. bhorvath13

    VanguardLH Guest

    Either that site requires a login for the search to work (your searchid
    parameter in the URL that you gave) or whatever it was supposed to find
    doesn't exist there anymore. So the search failed.

    That site displays ads from GoogleSyndication.com with some distributed
    through Doubleclick. So it could be the site is using faulty 3rd party
    (Google) scripts to retrieve and place the ads or the problem could be
    at the ad server end. It's also possible you are using some ad blocker
    as an add-on that causes the interference. Many users also get
    pre-compiled 'hosts' files with lists of sites to block and that could
    be the cause. It's unclear as yet if the site is showing the popup or
    if your web browser or an add-on to it is showing the popup.
     
    VanguardLH, Jun 11, 2012
    #6
  7. bhorvath13

    bhorvath13 Guest

    I can get to the site, and search and retrieve anything, but that
    annoying error box always had to be clicked to close it.

    The irony to this whole situation is that as of today, it has not
    occurred anymore, Keeping fingers crossed. I'll keep you informed.
     
    bhorvath13, Jun 12, 2012
    #7
  8. bhorvath13

    bhorvath13 Guest

    Hi,
    Just to let you know, the problem went away by itself and has not
    occurred since our last post. Again, thanks for your info and time.
    Bob
     
    bhorvath13, Jun 20, 2012
    #8
  9. bhorvath13

    VanguardLH Guest

    I suspect they fixed their scripts (and probably the ones for Google
    tracking).
     
    VanguardLH, Jun 20, 2012
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.