Messages not being sent from Outbox

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by muppie, Jan 18, 2008.

  1. muppie

    muppie Guest

    I just started having problems with sending messages. I write them and send
    them - but they stay in the Outbox and do not appear under sent items.. I
    have tried closing and restarting Windows mail. I have tried clicking on
    Send/Receive - but they just stay in the Outbox. This just started today. I
    have also tried restarting my computer. Any suggestions??? Thanks in
    advance for any help.
     
    muppie, Jan 18, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. muppie

    Rick E Guest

    I'm having the same problem - just started yesterday. The error msg I get is
    that the server has unexpectedly terminated the connection, with error
    "0x800CCC0F", if that helps at all...
     
    Rick E, Jan 18, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. muppie

    muppie Guest

    muppie, Jan 18, 2008
    #3
  4. muppie

    muppie Guest

    muppie, Jan 18, 2008
    #4
  5. muppie

    Guest Guest

    We often need the whole error message to offer you much help, not just
    that part of it.
     
    Guest, Jan 18, 2008
    #5
  6. muppie

    Kismetski Guest

    I downloaded the patch, did a restart, deleted the old messages, tried a test
    message ..... still stuck in the out box, any more suggestions? This problem
    just started today.
     
    Kismetski, Jan 19, 2008
    #6
  7. muppie

    brink Guest

    Hi kismetski,

    This will show you how to fix the stuck undeletable email message
    problem:

    Installing the KB941090 update will just fix the problem for now. You
    must stop the cause to prevent it from happening again. Read the section
    titled "FIRST" in this tutorial about antivirus and anti-spyware/adware
    programs to help prevent this from happening again, then install the
    KB941090 Microsoft Update in the section titled "SECOND" to fix and be
    able to delete the stuck message from the problem folder.

    'Windows Mail problems'
    (http://www.vistax64.com/tutorials/62560-windows-mail-problems.html)

    Have a great day,
    Shawn


    --
    brink

    *There are no dumb questions, just the people that do not ask them.*
    '*Vista Forums*'
    (http://www.vistax64.com/index.php?referrerid=2980)
    *Please post feedback to help others.*
     
    brink, Jan 19, 2008
    #7
  8. Gary VanderMolen, Jan 19, 2008
    #8
  9. muppie

    Kismetski Guest

    Thanks Brink! I went into my AVG and disabled the email scanning .... that
    seems to have solved the problem. Don't understand why it never happened
    before but I'm happy to have it working again.

    Gary I did start the install on "Live Mail" but it's not what I really want
    at this time but will keep it in reserve if WM becomes a problem again.
    Thanks for the suggestion
     
    Kismetski, Jan 19, 2008
    #9
  10. muppie

    brink Guest

    Your welcome Kismetski.

    WLM is a great program.


    --
    brink

    *There are no dumb questions, just the people that do not ask them.*
    '*Vista Forums*'
    (http://www.vistax64.com/index.php?referrerid=2980)
    *Please post feedback to help others.*
     
    brink, Jan 19, 2008
    #10
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.