missing letters in my published movie maker movie

Discussion in 'Windows Vista Music, Pictures and Video' started by tom, Jun 19, 2008.

  1. tom

    tom Guest

    hope someone knows the answer to this

    when i was making a video recently with titles. the last letter of the title
    were missing on the published video even though they were visible on screen
    when i was making it.

    i have tried it on 2 different computers now and i still end up with the sam
    e problem

    any help on this wil be gratefully received
     
    tom, Jun 19, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. tom

    PapaJohn Guest

    the on screen viewing is a rought draft mode, so the final can differ....
    notch the font size by one setting and it should be OK
     
    PapaJohn, Jun 19, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. tom

    PapaJohn Guest

    that was 'notch it smaller by a tad'
     
    PapaJohn, Jun 19, 2008
    #3
  4. tom

    Almk Guest

    I tried making the titles which were being cut off smaller, and some of them
    were still cut off. I also tried the trick of adding an extra character at
    the end of titles that were being cut off, and sometimes they display the
    full intended title, and sometimes they also display my extra character. It
    also seems that if I do two exports in a row of the identical project,
    sometimes a title will be cut off, and sometimes it won't. I can't think of
    any logical reason why this would happen, so if anyone has any other
    suggestions, I would appreciate them.
     
    Almk, Jul 23, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.