Multimedia Audio Controller

Discussion in 'Windows Vista Hardware' started by Fred, Mar 20, 2007.

  1. Fred

    Fred Guest

    Upgraded to Vista from XP Professional. I now have no sound and the Device
    Manager lists Multimedia Audio Controller under "Other Devices" as a failed
    driver instillation. Any ideas anyone?
     
    Fred, Mar 20, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Fred

    dean-dean Guest

    Do you know the Sound card manufacturer for your computer? What is your
    computer make and model?
     
    dean-dean, Mar 20, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Fred

    Rick Rogers Guest

    Rick Rogers, Mar 21, 2007
    #3
  4. Fred

    Trevor Guest

    I have the same problem with my laptop. It is an LG LW70 Express PPZE1.and after loading Vista I have no sounds. On checking it says no audio driver loaded. I do not know the sound card for this and LG have no updates available at this time.
    Any generics out there that might work?

    EggHeadCafe.com - .NET Developer Portal of Choice
    http://www.eggheadcafe.com
     
    Trevor, Mar 23, 2007
    #4
  5. Fred

    dingo Guest

    you need to find out what sound card your running first,then go to the brand
    name card your running in your computer-on the net and download the right
    vista driver for your card.there are no others that would replace the proper
    driver you need.Dion wrote in message
    news:...
     
    dingo, Mar 23, 2007
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.