Multiple schema admins and enterprise admins groups

Discussion in 'Active Directory' started by cisdoz, Jan 23, 2006.

  1. cisdoz

    cisdoz Guest

    I recently noticed that one of my child domains has it's own schema admins
    and enterprise admins groups, along with the original TLD schema admins and
    enterprise admins groups. All dcdiag test passed and indicated that the TLD
    controller was the enterprise schema and domain role holder.

    I noticed it after I ran forestprep in preparation of installing exchange.
    This only happened on one child domain. Should I remove these or rebuild the
    domain or do nothing but continue with my Exchange install?
     
    cisdoz, Jan 23, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. Take a look in Active Directory Domains and Trusts and see if all the domains
    are there. I am guessing that you have created multiple forests. You should
    NOT install Exchange until this is resloved.
     
    Richard Civil, Jan 23, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. cisdoz

    cisdoz Guest

    In Active Directory Domains and Trusts, the child domain list the correct TLD
    as the parent. Looks fine.
     
    cisdoz, Jan 23, 2006
    #3
  4. Perhaps someone created groups and gave them those names. If you run Domain
    Prep in another domain the correct properties should show up.
     
    Richard Civil, Jan 23, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.