My messages are gone and I can't get new messages!

Discussion in 'Windows Vista Mail' started by jiminy329, Jan 12, 2009.

  1. jiminy329

    jiminy329 Guest

    I linked my web-based school email to Windows Mail. I put in the server info
    and ports as instructed from my school email page, and everything seemed
    fine. When Windows Mail checked for new messages, it downloaded every single
    message (over 3000) from my online inbox and listed them all as unread. Now,
    my online inbox has zero messages and it won't receive any new messages, they
    all go to the Windows Mail inbox. This is a very bad thing because I
    constantly check mail on school computers in labs and things. Help!!!
     
    jiminy329, Jan 12, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. jiminy329

    rannveig Guest

     
    rannveig, Jan 12, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. jiminy329

    Naegea Guest

     
    Naegea, Jan 12, 2009
    #3
  4. jiminy329

    Naegea Guest

    Under Tools, Accounts, Advanced check leave a copy of messages on server.
     
    Naegea, Jan 12, 2009
    #4
  5. jiminy329

    Naegea Guest

    Tools, Accounts, Advanced - check leave a copy of messages on server.
     
    Naegea, Jan 12, 2009
    #5
  6. jiminy329

    Al Guest

    Try this - click on TOOLS (at the top of your mail page) then accounts,
    highlight MAIL- select "properties " - click on "advanced tab.
    go to the bottom of the page and check under the dDelivery" heading, "leave
    a copy of message on server. check how many days you want it kept, then
    check "remove from server when deleted from mail.

    My provider suggested that I set that up and it's worked for me.
     
    Al, Jan 13, 2009
    #6
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.