Need W Movie Maker Help : Indeo Codecs

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by westlake, Feb 20, 2008.

  1. westlake

    westlake Guest

    I've been trying to publish some movies on Windows Movie Maker and when it
    starts publishing them the screen goes blank and says Windows Movie Maker Not
    Responding. It then closes, restarts the program and a pop up comes up from
    the tab and says "Follow these steps to solve problems with Indeo Audio
    Software". I click on it and read that there is some problem with Indeo
    codecs. I have tried all that they have suggested to solve the problem yet to
    no avail. Anyone have any advice?
     
    westlake, Feb 20, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. Mark L. Ferguson, Feb 20, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. Since there are many options to choose from when you publish a movie, and
    you didn't specify any of your choices, you can't expect much more advise
    other than: Choose a different format to publish it as.
     
    Cameron Snyder, Feb 20, 2008
    #3
  4. westlake

    zachd [MSFT] Guest

    Which specific response did you get?

    If you copy and paste your fault bucket number from the response, I can
    double-check the response and walk through it with you. =)
     
    zachd [MSFT], Feb 20, 2008
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.