Netscape 4.7 Flash plugin will not load after Windows Media plugin intializes

Discussion in 'Windows Media Player' started by Liz E., Jan 21, 2004.

  1. Liz E.

    Liz E. Guest

    I have a bug on a MAC (Netscape 4.7/WMP/Flash
    6/)-

    when you go to any page on the same webserver you get a broken plug
    in as if there was no Flash, after the Windows media plugin starts

    any help would be greatly appreciated!
    thanks
     
    Liz E., Jan 21, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. Liz E.

    Neil Smith Guest

    Uh, you have at least 3 bugs there (Netscape, Mac and Flash) LOLOL !
    Do you have an example URL ? Nobody in their right mind supports
    Sounds like a conflict between the way the plugins are started up. The
    only way to know would be to analyze the web page code for errors.
    There are currently a lot of 1/2 wits writing web pages, this may be
    one of them ;-)
    ========================================================
    CaptionKit http://www.captionkit.com : Produce subtitled
    internet media, transcripts and searchable video. Supports
    Real Player, Quicktime and Windows Media Player.

    VideoChat with friends online, get Freshly Toasted every
    day at http://www.fresh-toast.net : NetMeeting solutions
    for a connected world.
     
    Neil Smith, Jan 21, 2004
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.