Network Connections disappeared in Network sharing center

Discussion in 'Windows Vista Networking' started by oseni abiola, May 29, 2008.

  1. oseni abiola

    oseni abiola Guest

    I noticed that my Network connections (Local Area connection, Bluetooth
    connection, Wireless connection) disappeared SP1 Vista Home premium Update.
    Though my wireless still works fine through the notifications area.

    What can i do to make this appear because i cannot use static IP on any of
    my connections.

    I also noticed that i cannot do system restore on my PC again. i always get
    an error mesaage "system restore was not completed due to undesirable error"
    i dont know what this means. I noticed that resore point creation has been
    disabled by Group Policy. i dont run Active directory neither am i connected
    to one.


    Please help me !!!!!!!
     
    oseni abiola, May 29, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. oseni abiola

    wiimahn Guest

    I'm having the same problem on my laptop, my virtual devices like my modem
    setup for my cell phone connection is the only one that shows up. My Local
    Area Connection & Wireless and bluetooth don't show up either. If there is
    anyone out there that are having these problems, please help
    us.....MICROSOFT!!
     
    wiimahn, Jun 15, 2008
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.