Network problem on Wakeup from Hibernation

Discussion in 'Windows Vista General Discussion' started by C Dot C, Dec 14, 2006.

  1. C Dot C

    C Dot C Guest

    Hello.

    I have Windows Vista Ultimate and I noticed that
    my network connection is unusable. I have to disable
    and re-enable my NIC from Network properties to
    keep it going again.

    Has anyone experienced this?
     
    C Dot C, Dec 14, 2006
    #1
    1. Advertisements

  2. C Dot C

    Mike Dibble Guest

    I have to say yes. I first experienced this upon first build.

    I have also experienced this under XP SP-2. However only on my wireless
    connection.

    I havent searched for or cared about a fix as it was simply turning the
    device off and back on again.
     
    Mike Dibble, Dec 14, 2006
    #2
    1. Advertisements

  3. C Dot C

    Nancy Ward Guest

    Which network card? Wireless? Drivers?
    [/QUOTE]
     
    Nancy Ward, Dec 14, 2006
    #3
  4. C Dot C

    C Dot C Guest

    Thank you all for responding. I think Vista has
    updated the driver on my onboard 10/100 NIC
    because I have hibernated my machine several
    times today and in all instances, the network
    connection was active after hibernation.

    Sorry. I'm testing Windows Vista Ultimate RTM
    on an old Dell Optiplex.

    [/QUOTE]
     
    C Dot C, Dec 15, 2006
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.